Despre AfterArt

Despre Noi

our_team_2 AfterArt este solutia pentru a avea un copil pregatit pentru scoala, hranit bine, transportat in conditii de sigurantă de la scoala, educat prin metode creative, relaxat si dornic, atunci cand ajunge acasa, sa petreaca timp de calitate cu dvs., fara grija si stresul lectiilor pentru a doua zi. Noi vom prelua responsabilitatea lectiilor pentru copii, dar va vom oferi mult mai mult de atat: vom economisi pentru dvs. timp si bani, aducand, in acelasi loc, toate activitatile extracurriculare pe care le doriti pentru copilul dvs.

Nu va mai fi nevoie să impărtiti ziua in foarte multe bucati si sa traversati orasul dintr-un colt in altul pentru a-i asigura copilului dvs. o educatie cat ma buna. Reunim, in acelasi loc, ceea ce va doriti: pian, canto, dans, engleza, germana, lectura, chitara si multe altele.Totul este nou-nout, conditiile sunt excelente, iar personalul este pregatit la cel mai inalt nivel!

La After School-ul AfterArt se pot inscrie copiii din clasele 0-IV, iar programul zilnic al activitătilor este cuprins în intervalul 12.00-19.00.

 

Meniu

Masa este foarte importantă in creșterea copiilor. La After Art le oferim mâncare proaspăta, fără congelate, semipreparate, sau adaos de vegeta, in colaborare cu firma de catering Il Risto. De asemenea, pentru a fi 100% siguri ca cei mici mănâncă doar ce este mai bun pentru ei, am încheiat o colaborare cu doamna doctor nutriționist Dana Rădulescu, cea care se va ocupa personal de meniurile copiilor noștri.

Luni
our_team_2

Ciorbita de pui cu legume

  • Piept de pui dezosat
  • Ardei verde proaspat
  • Morcovi
  • Telina
  • Patrunjel
Marti
Miercuri
Joi
Vineri

Personal Calificat

Totul este nou-nout, conditiile sunt excelente, iar personalul este pregatit la cel mai inalt nivel!